• سال ۱۴۰۵ سال «امنیت ملی و وحدت ملی در سایه اقتصاد مقاومتی»
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
  • تازه ترین اخبار رفسنجان زیبا را در شبکه های اجتماعی به نشانی rafsanjanziba@ بخوانید
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
x
پاسخ مسی‌ها به رفسنجان زیبا | از وضعیت قرارداد بازیکنان تا برنامه باشگاه مس رفسنجان برای بومی‌گرایی
دسته بندی: تازه های شهر عمومی فرهنگی و اجتماعی ورزش و سلامت انتشار: جمعه ۰۹/مرداد/۱۴۰۵

پاسخ مسی‌ها به رفسنجان زیبا | از وضعیت قرارداد بازیکنان تا برنامه باشگاه مس رفسنجان برای بومی‌گرایی

سرمربی و مدیرعامل باشگاه صنعت مس رفسنجان درباره سهم بازیکنان بومی در تیم بزرگسالان و وضعیت قرارداد بازیکنان، از دشواری برنامه‌ریزی برای فصل آینده و تمرکز باشگاه بر استعدادیابی و استفاده از ظرفیت بازیکنان بومی سخن گفتند.


رفسنجان زیبا | مجتبی جباری در نشست خبری مشترک با مدیرعامل باشگاه مس، در پاسخ به سؤال خبرنگار ما درباره سهم بازیکنان بومی در تیم بزرگسالان و وضعیت قرارداد بازیکنان برای فصل آینده با اشاره به شرایط فعلی تیم، اظهار کرد: تعدادی از بازیکنان قرارداد خود را فسخ کرده‌اند و در حال حاضر تمرینات را تنها با حدود ۶ تا ۷ بازیکن برگزار می‌کنیم.

وی افزود: برنامه ما این است که با برگزاری فرآیند استعدادیابی، بازیکنان مستعد جدید را شناسایی کنیم و شرایطی فراهم شود تا همه فوتبالیست‌های مستعد بتوانند توانایی‌های خود را نشان دهند و در ادامه نیز برای حفظ و ارتقای آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

سرمربی مس رفسنجان درباره وضعیت قرارداد بازیکنان گفت: به دلیل اینکه هنوز وضعیت نهایی تیم مشخص نشده و رأی قطعی صادر نشده است، برخی بازیکنان درخواست دریافت رضایت‌نامه برای حضور در تیم‌های دیگر را دارند.

وی تصریح کرد: اگر اکنون با جدایی آن‌ها موافقت کنیم و بعد رأی به ماندن تیم در لیگ برتر صادر شود، باشگاه با مشکلات جدی مواجه خواهد شد و همین بلاتکلیفی تصمیم‌گیری را برای ما بسیار دشوار کرده است.

جباری ادامه داد: بودجه تیم در لیگ برتر و لیگ یک تفاوت زیادی دارد و این موضوع نیز روی برنامه‌ریزی تأثیر مستقیم گذاشته است. ما زمان ارزشمندی را از دست داده‌ایم.

وی افزود: دو هفته تمرین کردیم اما به دلیل بلاتکلیفی، تیم از هم پاشید و هر بازیکن مسیر خودش را رفت. اکنون تلاش می‌کنیم با بازیکنانی که هنوز قرارداد دارند، دوباره تمرینات را آغاز کنیم، هرچند تعداد آن‌ها بسیار محدود است.

سرمربی مس رفسنجان با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان شهرستان گفت: امیدوارم بتوانیم از بازیکنان مستعد رفسنجان به بهترین شکل استفاده کنیم. استعدادهای خوبی در این شهرستان وجود دارد که اگر فرصت پیدا کنند، هم از نظر روحی رشد می‌کنند و هم می‌توانند در سطح بزرگسالان به میدان بروند. برنامه باشگاه نیز بر شناسایی و پرورش این استعدادها متمرکز خواهد بود.

در ادامه، امیرفرشاد تفکری، مدیرعامل باشگاه صنعت مس رفسنجان، نیز با اشاره به سیاست بومی‌گرایی باشگاه اظهار کرد: از زمان حضورمان، تعامل بسیار خوبی با هیئت فوتبال شهرستان رفسنجان برقرار شده و همین موضوع باعث شده آکادمی‌ها بیش از گذشته مورد توجه باشگاه قرار بگیرند. هدف ما این است که هیچ استعدادی در رفسنجان نادیده گرفته نشود.

وی افزود: در حوزه فوتبال پایه، با همکاری آقای حسینی اقدامات خوبی برای بومی‌سازی انجام شده و حتی از آکادمی‌های مناطق مختلف شهرستان بازدید شده است. یکی از برنامه‌های اصلی باشگاه، شناسایی استعدادها در تمام نقاط رفسنجان، حتی مناطق روستایی و دورافتاده است.

تفکری همچنین از پیشنهاد مجتبی جباری برای برگزاری فراخوان استعدادیابی خبر داد و گفت: در نظر داریم فرصت حضور و ارزیابی را برای بازیکنان مستعد سراسر شهرستان فراهم کنیم. این اقدام انگیزه بسیار خوبی برای نوجوانان و نونهالان ایجاد خواهد کرد و توسعه فوتبال پایه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های باشگاه صنعت مس رفسنجان در فصل پیش‌رو خواهد بود.


شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید