• سال ۱۴۰۵ سال «امنیت ملی و وحدت ملی در سایه اقتصاد مقاومتی»
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
  • تازه ترین اخبار رفسنجان زیبا را در شبکه های اجتماعی به نشانی rafsanjanziba@ بخوانید
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
x
افزایش ظرفیت درمانی بیمارستان علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) رفسنجان با افزودن ۱۰۴ تخت جدید
دسته بندی: تازه های شهر عمومی فرهنگی و اجتماعی ورزش و سلامت انتشار: پنجشنبه ۱۵/مرداد/۱۴۰۵

افزایش ظرفیت درمانی بیمارستان علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) رفسنجان با افزودن ۱۰۴ تخت جدید

رئیس بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب(ع) گفت: با بهره‌برداری از پروژه‌های در حال تکمیل بیمارستان حضرت علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) رفسنجان، ۱۰۴ تخت جدید به ظرفیت این مرکز افزوده می‌شود و شمار تخت‌های فعال بیمارستان افزایش خواهد یافت.


به گزارش رفسنجان زیبا، هم‌زمان با بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه از پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای بیمارستان حضرت علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) رفسنجان، علی ریاحی، رئیس بیمارستان، با تشریح آخرین وضعیت طرح‌های در حال اجرا، از توسعه بخش‌های درمانی، ارتقای زیرساخت‌ها، بهبود تجهیزات پزشکی و افزایش ظرفیت خدمات درمانی خبر داد.

ریاحی با اشاره به پروژه‌های عمرانی بیمارستان اظهار کرد: در طرح توسعه بیمارستان، بخش‌های آی‌سی‌یو (ICU)، سی‌سی‌یو (CCU)، استروک سنتر (مرکز درمان سکته مغزی)، اورژانس زنان، اتاق‌های عمل، بخش‌های داخلی مردان و زنان و همچنین بخش آنکولوژی در حال احداث یا تکمیل هستند.

وی افزود: اورژانس زنان با زیربنای حدود یک‌هزار و ۱۵۰ متر مربع و ظرفیت ۳۸ تخت، استروک سنتر با زیربنای یک‌هزار و ۴۰۰ متر مربع و ظرفیت ۳۰ تخت، مجموعه اتاق‌های عمل با ۶ اتاق و زیربنای ۷۰۰ متر مربع، بخش بستری زنان با زیربنای یک‌هزار و ۶۷۰ متر مربع و ظرفیت ۳۶ تخت و بخش آنکولوژی با ۱۵ تخت و زیربنای حدود یک‌هزار و ۲۵۰ متر مربع از مهم‌ترین پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان به شمار می‌روند.

رئیس بیمارستان حضرت علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) رفسنجان با بیان اینکه ساختمان بخش آنکولوژی تاکنون حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، با اشاره به وضعیت نیروی انسانی بیمارستان بیان کرد: در حال حاضر حدود یک‌هزار و ۲۵۶ نفر شامل پزشکان، پرستاران و کارکنان در قالب‌های استخدامی، قراردادی و شرکتی در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند.

ریاحی ادامه داد: تعداد تخت‌های مصوب بیمارستان ۳۷۸ تخت است که با بهره‌برداری از بخش‌های جدید، ۱۰۴ تخت دیگر به ظرفیت بیمارستان افزوده خواهد شد. در حال حاضر ۳۲۵ تخت فعال در بیمارستان وجود دارد و ضریب اشغال تخت‌ها نیز بسته به فصل و میزان مراجعه بیماران، بین ۷۳ تا ۷۶ درصد در نوسان است.

وی اظهار کرد: شناسایی و رفع مشکلات برخی تجهیزات پزشکی، راه‌اندازی دستگاه کولونوسکوپی، آماده‌سازی محل نصب دستگاه تصویربرداری جدید، تکمیل فضاهای درمانی، راه‌اندازی بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU)، حضور شبانه‌روزی متخصص نوزادان و متخصص بیهوشی و همچنین بهبود شاخص‌های مرتبط با مرگ‌ومیر نوزادان از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده بوده است.

رئیس بیمارستان حضرت علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) رفسنجان با اشاره به بهسازی زیرساخت‌های تأسیساتی بیمارستان گفت: در حوزه سرمایش و گرمایش، با تعمیر ۲۲ کمپرسور، خرید و نصب یک دستگاه چیلر جدید و راه‌اندازی تجهیزات مربوطه، مشکل گرمای شدید بخش‌های بیمارستان در فصل تابستان تا حد زیادی برطرف شده است.

وی همچنین از تعمیر دستگاه‌های سختی‌گیر آب، نصب پمپ‌های لجن‌کش، راه‌اندازی مجدد مسیرهای خدماتی زیرزمینی، خرید و نصب برج خنک‌کننده، دریافت یک دستگاه دیزل ژنراتور جدید و بهبود سیستم تأمین برق اضطراری بیمارستان خبر داد و افزود: با اضافه شدن دیزل ژنراتور جدید، بیمارستان اکنون از دو دستگاه برق اضطراری برخوردار است که در زمان قطعی برق می‌توانند به‌صورت نوبتی مورد استفاده قرار گیرند و پایداری خدمات درمانی را حفظ کنند.

ریاحی درباره برنامه‌های آینده بیمارستان نیز اظهار کرد: توسعه بخش دیالیز و افزایش ظرفیت آن از ۱۷ به حدود ۲۷ تخت، احداث کلینیک آموزشی، بهسازی ساختمان آزمایشگاه، بازسازی موتورخانه مرکزی، توسعه فضای تریاژ اورژانس و اجرای طرح «چنج‌اوور» برای تأمین برق بیمارستان از دو فیدر مستقل، از مهم‌ترین پروژه‌های پیش‌بینی‌شده است.

رئیس بیمارستان حضرت علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) رفسنجان با تأکید بر نقش خیران در توسعه خدمات درمانی گفت: خیران همواره یاری‌گر بیمارستان بوده‌اند و علاوه بر مشارکت خیران، بخشی از تجهیزات مورد نیاز از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و همچنین با حمایت شرکت ملی صنایع مس ایران تأمین شده و پیگیری برای جذب حمایت‌های بیشتر نیز ادامه دارد.

ریاحی در پایان با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های بیمارستان ابراز امیدواری کرد: با تأمین اعتبارات مورد نیاز، پروژه‌های نیمه‌تمام هرچه سریع‌تر تکمیل و زمینه ارتقای خدمات درمانی به مردم رفسنجان و مناطق همجوار فراهم شود.


شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید