• سال ۱۴۰۲ سال «مهار تورم، رشد تولید»
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
  • تازه ترین اخبار رفسنجان زیبا را در شبکه های اجتماعی به نشانی rafsanjanziba@ بخوانید
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
x
رویداد صنایع دستی و گردشگری خلاق در رفسنجان به ایستگاه پایانی رسید
دسته بندی: تازه های شهر عمومی فرهنگی و اجتماعی انتشار: شنبه ۲۰/بهمن/۱۴۰۳

رویداد صنایع دستی و گردشگری خلاق در رفسنجان به ایستگاه پایانی رسید

آیین پایانی رویداد صنایع دستی و گردشگری خلاق با حضور مسئولان استانی و شهرستان رفسنجان در سالن آمفی تئاتر مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج) واقع در موزه ریاست جمهوری برگزار شد.


رفسنجان زیبا | رضا رنجبرکریمی در آیین پایانی رویداد با تاکید بر لزوم مشارکت تمامی اقشار جامعه در تحقق شاخص‌های برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: باید از ظرفیت قانون جهش تولید به نحو احسن استفاده کرده و با به کارگیری زیرساخت‌های فناوری در گسترش صنایع نرم و خلاق، زمینه را برای دستیابی به نتایج مورد نظر در این رویدادها فراهم کنیم.

وی با اشاره به لزوم افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان از ۱۰ هزار به ۳۰ هزار شرکت تا پایان برنامه هفتم، افزود: در حال حاضر سهم ما از این تعداد، نیم درصد است که باید تا پایان برنامه به ۱۰ درصد برسد.

رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با اشاره به فعالیت ۲۰ واحد از ۱۲۵ واحد فناور مرکز رشد دانشگاه در حوزه صنایع خلاق، خاطرنشان کرد: شهرستان رفسنجان در حوزه فناوری و نوآوری پیشرفت خوبی داشته و عملکرد ارزشمندی را به ثبت رسانده است.

وی با اشاره به سه ماموریت صنایع معدنی (با محوریت مس و فولاد)، کشاورزی (با محوریت پسته) و گردشگری استان که در راستای برنامه هفتم به دانشگاه ابلاغ شده است، تصریح کرد: از هنرمندانی که بتوانند در تحقق ماموریت سوم دانشگاه که گردشگری است، کمک کنند، حمایت خواهیم کرد.

حسین کاظمی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان نیز با اشاره به رویداد مشابهی که وزارتخانه در استان‌های مختلف برگزار کرده است، اظهار کرد: محور صنایع دستی و گردشگری خلاق برای استان کرمان در نظر گرفته شده و قرار است این پروسه با همدلی موجود در رفسنجان، که همیشه در حوزه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان زبانزد بوده است، ادامه پیدا کند و اتفاقات خوبی در این زمینه رقم بخورد.

روح‌الله شاکری مدیرعامل شرکت همگامان مس هم با اشاره به اینکه ایده اولیه این رویداد تخصصی از مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج) آغاز شده است، بیان کرد: این رویداد از سه جنبه فرهنگی، کسب و کار و نوآورانه و خلاقیت حائز اهمیت است.

وی افزود: نقطه قوت این رویداد، ایجاد اشتغالزایی قابل توجه با هزینه کم در حوزه صنایع دستی و گردشگری است که یک صنعت پول‌ساز به شمار می‌رود.

در ادامه حسن حسینی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان با اشاره به نقش گردشگری و صنایع دستی به عنوان مکمل اقتصادی در سال‌های اخیر، ابراز امیدواری کرد و گفت: با برگزاری این رویدادها می توان به جایگاه شایسته صنعت گردشگری در رفسنجان دست یافت.

حمایت از صاحبان ایده رویداد صنایع دستی و گردشگری خلاق

مریم میرزایی رئیس مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان به ثبت نام ۲۰۰ ایده در سایت رویداد تا بیستم مهرماه خبر داد و گفت: ۸۰ ساعت دوره آموزشی برای شرکت کنندگان برگزار شد و در نهایت ایده های نهایی را دریافت کردیم.

وی ادامه داد: از بین ایده های نهایی ۵۰ ایده قابل داوری بود که ۱۶ ایده به مرحله آخر رسیدند و از این تعداد یک ایده به عنوان ایده برگزیده انتخاب شد و ۵ ایده به عنوان ایده منتخب معرفی شدند.

رئیس مرکز رشد دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان ادامه داد: تمامی ۱۶ ایده رویداد که به مرحله نهایی راه یافتند، در مرکز رشد دانشگاه پذیرش و از حمایت های پارک و علم فناوری استان برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه این رویداد را برگزار کردیم تا بتوانیم خانه خلاق رفسنجان را راه اندازی کنیم، عنوان کرد: زمین خانه خلاق توسط شهرداری تامین شده و ساخت آن را شورای شهر تصویب کرده است و تا آن زمان، محل و تسهیلات را برای صاحبان ایدهاز طریق مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) فراهم خواهیم کرد.

در این مراسم که بر اهمیت نقش شرکت‌های دانش‌بنیان، استفاده از ظرفیت قانون جهش تولید و توسعه زیرساخت‌های فناوری برای گسترش صنایع نرم و خلاق تاکید شد، از برگزیدگان این رویداد تقدیر به عمل آمد.


شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید