با تصمیم مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، ۱۰۰هکتار زمین با معافیت مالیاتی ۲۰ ساله، واقع در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان درحال آماده سازی جهت واگذاری به شرکت های دانش بنیان است.
رفسنجان زیبا| به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان؛ حامی باقری مدیر بازرگانی منطقه در اولین نمایشگاه دانش بنیان صنعت، معدن و حمل و نقل کرمان در جمع خبرنگاران بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان از ظرفیت بالایی در بحث سرمایه گذاری برخوردار است.
وی ادامه داد: اختصاص ۲ هزار هکتار زمین مساعد برای سرمایه گذاری یکی از ظرفیت های بسیار بالای این منطقه است. نزدیکی به ایستگاه راه آهن، فرودگاه، جاده مواصلاتی جنوب به شمال و برخی معافیت های مالیاتی و گمرکی از دیگر ظرفیت های منطقه است.
حامی باقری با اشاره به سرمایه گذاری بیش از ۹۵ واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: ۲۸ سرمایه گذار واحدهای خودرا به بهره برداری رسانده اند و بیش از هزارهکتار از ۲ هزار هکتار زمین تاکنون واگذار شده و حضور ما در نمایشگاه برای معرفی ظرفیت ها و ویژگی های منطقه است تا سرمایه گذاران جدید در حوزه های مختلف از این فرصت استفاده کنند.
مدیر بازرگانی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در خصوص اشتغالزایی این منطقه تصریح کرد: ۲۸ واحد صنعتی که سرمایه گذاری را انجام دادهاند، کارخانه هایشان فعال است. پیش بینی میکنیم تا ۴هزار نفر اشتغال را در منطقه ویژه اقتصادی داشته باشیم.
باقری در ادامه از استقرار یک واحد اداره کار و جوار کارگاهی در منطقه ویژه مستقر برای تأمین و آموزش نیروی کار مورد نیاز واحدهای صنعتی منطقه خبر داد و افزود: منتظر هستیم ظرفیت کارخانه ها به حداکثر برسد تا افراد جویای کار که خود را به اداره کار منطقه معرفی کرده اند، مشغول به کار شوند.
وی ادامه داد: تمامی نیروهای منطقه بومی هستند مگر شرکت هایی که سرمایه گذار خارجی دارند و درصد بسیار کمی را از نیروهای خودشان تامین میکنند.
مدیر بازرگانی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان ایراد کرد: واحدهای موجود در این منطقه در زمینه مواد سلولزی، شیمیایی، صنایع فلزی، صنایع آرایشی و بهداشتی،مزارع برق خورشیدی، بسته بندی و در آینده نزدیک صنایع خودرو مشغول هستند.
وی با اشاره به پیگیری بعمل آمده درخصوص مصوبه احداث ایستگاه راه آهن که در سفر استانی ریاست جمهوری تصویب شد، خاطرنشان کرد: این ایستگاه از بهترین مزیت های منطقه خواهد شد که جنوب را به شمال متصل میکند و از این مسیر به راحتی میتوان به کشورهای حوزه اوراسیا صادرات داشته باشیم.