• سال ۱۴۰۴ سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
  • تازه ترین اخبار رفسنجان زیبا را در شبکه های اجتماعی به نشانی rafsanjanziba@ بخوانید
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
x
۱۰ پنل خورشیدی در رفسنجان نصب و راه‌اندازی شد
دسته بندی: تازه های شهر عمومی فرهنگی و اجتماعی انتشار: دوشنبه ۱۰/آذر/۱۴۰۴

۱۰ پنل خورشیدی در رفسنجان نصب و راه‌اندازی شد

با اعطای وام خوداشتغالی بسیج سازندگی، ۱۰ پنل خورشیدی در رفسنجان نصب و راه‌اندازی شد.


رفسنجان زیبا | فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان رفسنجان اظهار کرد: با اعطای وام خوداشتغالی بسیج سازندگی به مبلغ ۱۵ میلیارد ریال به ۱۰ نفر متقاضی، از ابتدای امسال ده پنل خورشیدی در مناطق رفسنجان، کشکوئیه و نوق نصب و راه‌اندازی شد.

وی افزود: در سایه‌ رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در زمینه تحقق عملی اقتصاد مقاومتی، در شهرستان رفسنجان شاهد گامی ارزشمند در مسیر توسعه‌ی پایدار و ایجاد اشتغال هستیم.

پساوند گفت: قرارگاه اقتصاد مقاومتی شهرستان رفسنجان در سال ۱۴۰۳ با رویکرد استفاده‌ بهینه از ظرفیت‌های محلی و مردمی، موفق شده است با تخصیص مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در حوزه‌های دام و طیور، صنعت، کشاورزی، صنایع دستی، صنایع تبدیلی و همچنین نیروگاه‌های خورشیدی مقیاس کوچک، زمینه‌ی اشتغال مستقیم برای ۷۰ نفر از اقشار مختلف و جویای کار این شهرستان را فراهم سازد.

وی ادامه داد: امید آن داریم که با استمرار این روند و همکاری همه‌جانبه‌ی مردم و مسئولان، شاهد شکوفایی روزافزون بنگاه‌های تولیدی، ارتقاء سطح معیشت خانوارها و تحقق شعار مقام معظم رهبری، سرمایه‌گذاری برای تولید، در شهرستان رفسنجان باشیم.

فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان بیان کرد: از تلاش‌های بی‌وقفه همه‌ عزیزانی که در مراحل برنامه‌ریزی، اجرا و پشتیبانی این طرح‌ها سهم داشته‌اند صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم و از خداوند متعال توفیق خدمت بیشتر به مردم شریف این شهرستان را مسئلت دارم.

وی خاطرنشان کرد: آغاز مجدد ثبت‌نام برای دریافت وام اشتغال‌زایی در آذرماه جاری توسط بسیج سازندگی ناحیه مقاومت اطلاع‌رسانی خواهد شد.


شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید