• سال ۱۴۰۴ سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
  • تازه ترین اخبار رفسنجان زیبا را در شبکه های اجتماعی به نشانی rafsanjanziba@ بخوانید
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
x
همت جوانان کرمانی در تولید دستگاه لاینر هندلر آسیاب‌های معدنی
دسته بندی: تازه های شهر عمومی فرهنگی و اجتماعی انتشار: شنبه ۲۹/شهریور/۱۴۰۴

همت جوانان کرمانی در تولید دستگاه لاینر هندلر آسیاب‌های معدنی

معاون رئیس جمهور گفت: این دستگاه با تناژ بالا در دنیا تولید محدودی دارد، اما جوانان کرمانی توانستند با میانگین سنی کمتر از ۳۰ سال آن را بسازند و حتی قیمت نمونه اولیه را به یک‌سوم مشابه خارجی برسانند.


رفسنجان زیبا | حسین افشین امروز _شنبه بیست‌ونهم شهریور_ در آئین افتتاح خط تولید و رونمایی از دستگاه لاینر هندلر آسیاب‌های معدنی، اظهار کرد: تاکنون فناوری تولید این دستگاه تنها در چند کشور از جمله آمریکا، استرالیا، کانادا و آفریقای جنوبی وجود داشته است.

وی افزود: این دستگاه با تناژ بالا در دنیا تولید محدودی دارد، اما جوانان کرمانی توانستند با میانگین سنی کمتر از ۳۰ سال آن را بسازند و حتی قیمت نمونه اولیه را به یک‌سوم مشابه خارجی برسانند؛ این دستاورد یک شاهکار واقعی مهندسی است.

معاون رئیس‌جمهور تولید این دستگاه را مصداق بارز صادرات‌محور بودن خواند و گفت: بازار صادراتی بسیار خوبی پیش‌روی این محصول است و تمرکز باید بر یک شرکت توانمند باشد تا بتواند ضمن ارائه خدمات پس از فروش، تولیدات جدید را نیز توسعه دهد.

وی تصریح کرد: ما نباید در کشور چندین رقیب کوچک برای چنین محصولی بسازیم، بلکه باید با تمرکز، ظرفیت صادراتی را تقویت کنیم؛ در دنیا، شرکت‌ها به دنبال تعدد تولیدکنندگان برای یک محصول نیستند و ما نیز باید همین مسیر را برویم تا بتوانیم از شرکت‌های توانمند حمایت مؤثر داشته باشیم.

افشین همچنین از آمادگی کامل معاونت علمی و فناوری برای حمایت مالی و پوشش ریسک‌های فناورانه خبر داد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق ضمانت ما می‌توانند تمام ریسک فناوری این پروژه را پوشش دهند تا سرمایه‌گذار با خیال راحت اقدام کند.

وی با بیان اینکه مکانیسم لازم برای حمایت از ساخت محصول بار اول را پیش‌بینی کرده‌ایم، با تمجید از فضای کاری جوانان در واحد تولیدکننده این محصول، بیان کرد: این اقدام بخشی از تکنولوژی هایتک در حوزه صنایع معدنی است و صنایع بزرگ باید با ایثار و سرمایه‌گذاری، شرکت‌های کوچک و فناور را به مرحله‌ای برسانند که نیازهای کشور را تأمین و بازار خارجی را فتح کنند، نه اینکه تنها در مواقع اضطرار به آن‌ها رجوع شود.

معاون رئیس‌جمهور در پایان ضمن تقدیر از حمایت‌های استاندار کرمان و مسئولان شهرک صنعتی سدید، خاطرنشان کرد: امیدوارم این شرکت بتواند سهم قابل‌توجهی از بازارهای صادراتی کسب کند و نام ایران را در تولید تجهیزات پیشرفته معدنی مطرح سازد.


شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید