رئیس دانشگاه حضرت ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: مسیر حل مشکلات دستگاهها از طریق سامانه نان در دولت سیزدهم مشخص شده است.
رفسنجان زیبا| رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه حضرت ولیعصر(عج) رفسنجان در جلسه شورای اداری، یکی از زیرساختهای بسیار مهم رفسنجان را وجود دانشگاههای بسیار توانمند در شهرستان دانست و گفت: تربیت نیروی متخصص، ارائه راهکار برای حل مسائل دستگاههای اجرایی و توسعه فناوری و نقش آفرینی در اقتصاد دانش بنیان از رسالتهای دانشگاههاست.
وی با اشاره به اینکه در گذشته به دلیل نبود بودجه پژوهش و فناوری در دستگاهها، انگیزهای برای حل مشکلات از طریق دانشگاهها وجود نداشت، اظهار کرد: در حال حاضر یک درصد از بودجه همه ادارات مستقیم به صندوق پژوهش و فناوری وزارت علوم واریز میشود.
رئیس دانشگاه حضرت ولیعصر(عج) با بیان اینکه ۶۰ درصد بودجه فناوری دستگاههای دولتی به طور مستقیم در اختیار شورای پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار میگیرد، گفت: مسیر حل مشکلات دستگاهها از طریق سامانه نان در دولت سیزدهم مشخص شده است.
رنجبرکریمی ادامه داد: سامانه نان یعنی نظام ایده ها و نیازها یکی از ابزار های قوی برای ارائه نظام ملی نوآوری مبتنی بر ایجاد ارتباط مستقیم بین نیازهای جامعه، صنایع خصوصی، دولتی و پژوهشگران، شرکتهای دانش بنیان و خلاق، پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد است.
وی بهترین راه برای عبور از مشکل اقتصادی را اقتصاد مقاومتی با رویکرد اقتصاد دانشبنیان عنوان کرد و افزود: شکلگیری اقتصاد دانش بنیان زیرساخت هر منطقه است که خوشبختانه رفسنجان در حوزه فناوری و توسعه آن قدمهای بزرگی برداشته است. به گفته رئیس دانشگاه حضرت ولیعصر(عج)، وجود ۱۵۰ واحد فناور در دانشگاههای رفسنجان و ۲۰ شرکت دانش بنیان در آن با اشتغالزایی برای بیش از ۶۰۰ نفر نشاندهنده زیرساختهای فناورانه در این شهرستان است.