نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: وظیفه بهداشت در قبال فرهنگ سازی خانواده ها برای افزایش جمعیت سنگین است و باید این رسالت را به خوبی انجام دهد.
رفسنجان زیبا| حجت الاسلام حسین جلالی اظهار کرد: مسائل اقتصادی اگرچه در کاهش جمعیت و فرزندآوری تأثیرگذار است اما نمی توان عامل اقتصادی را اولویت نخست و نقش اول در کاهش جمعیت دانست چراکه افراد متمول زیادی همچنین تحصیلکردههایی که دارای حقوق بالا و اوضاع اقتصادی خیلی خوب هستند هم یک یا نهایتا دو فرزند دارند.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: متأسفانه فرزندآوری کم در جامعه فرهنگ شده است.
وی با ذکر این مطلب که ۲۰ سال با شعار “فرزند کمتر زندگی بهتر” این فکر به جامعه القاء شده و جامعه با کاهش جمعیت مواجه شده است، تصریح کرد: بنابراین مسؤولیت بهداشت در رابطه با افزایش جمعیت و فرهنگ سازی در خانواده ها سنگین است و باید این رسالت را به خوبی انجام دهد.
حجت الاسلام جلالی خاطرنشان کرد: طرح جوانی جمعیت و فرزندآوری که طرح خوب و دارای مشوق های زیادی است، دو ماه در مجلس مطرح و رای آورد و پس از کمیسیون مشترک، طرح به شورای نگهبان فرستاده شده و امیدواریم بعد از انتخابات طرح به مرحله اجرا برسد.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ایران در بین چهل کشور مسلمان رتبه آخر فرزندآوری را دارد و در ۲۷ کشور منطقه هم دارای پایین ترین رتبه در فرزندآوری است.