رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: با توجه به سنت حسنه ذبح دام جهت طبخ نذورات هئیت های عزاداری در ایام ماه محرم، به همشهریان توصیه می شود به منظور حفظ بهداشت محیط و سلامت عزاداران و جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک از ذبح دام در معابر عمومی خودداری کنند.
رفسنجان زیبا | محمود مقامی اظهار کرد: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی کشتارگاه دام با حضور ناظرین بهداشتی و شرعی باز است و همشهریان می توانند جهت ذبح دامهای نذری خود به کشتارگاه دام مراجعه کنند.
وی افزود: با توجه به احتمال انتقال و گزش کنه از طریق دام به انسان از نگهداری چند روزه دام بعد از خرید در منزل پرهیز کنند و در صورت مشاهده کنه در دام بعد از شستشوی دام با سم بایستی ۱۴ روز از کشتار دام خودداری کنند.
رئیس شبکه دانپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: لازم است هنگام ذبح دام از وسایل حفاظت شخصی همچون دستکش، چکمه و عینک در زمان ذبح دام استفاده کرده و ۲۴ ساعت لاشه دام کشتاری را در دمای ۱تا۴ درجه نگهداری و بعد از آن خرد و استفاده کنند.
وی با بیان اینکه دو اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به منظور نظارت بهداشتی بر ذبح دامهای نذری در شهرستان مستقر هستند، خاطرنشان کرد: همشهریان می توانند جهت دریافت مشاوره و خدمات رایگان با شماره ۳۴۳۲۲۰۶۳ شبکه دامپزشکی شهرستان تماس بگیرند.