با حضور نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس، فرماندار و جمعی از مسؤولان شهرستان رفسنجان، مشکلات روستاهای دهستان راویز بررسی و تصمیماتی برای رفع مشکلات اتخاذ شد.
نماینده رفسنجان با اشاره به اینکه دهستان راویز دارای ٧۶ پارچه آبادی بوده و مردم در ٢٢ آبادی سکونت دارند، گفت: اولویت نخست، لایروبی قناتها در این منطقه است.
وی افزود: در این دهستان ١٠٠ رشته قنات و چشمه وجود دارد که با احیاء آنها حیات، زندگی و امید برمیگردد.
دکتر جلالی ادامه داد: در خصوص آب، لایروبی قنوات و سدهای خاکی آبخیزداری، جابهجایی تیرها و دکلهای برق، در حوزه مخابرات و تلفن تصمیمات خوبی گرفته شد که امیدوارم با حمایت فرماندار و نظارت و کمک هایی که میکنند مشکلات این منطقه محروم حل شود.
شایان ذکر است که در این بازدید پیرامون لایروبی قنوات، چشمهها و سدها، رفع مشکل کم آبی با حفر دو حلقه چاه آب آشامیدنی در هر نقطه که اداره آب تشخیص داد، اصلاح مشکل فرسودگی شبکه برق رسانی تیرهای چوبی برق، بازسازی شبکه آبرسانی روستاهای استاهوئیه، رودین و دره کردی همچنین اصلاح و بازبینی شبکه بنا به اعلام دهیاری ها مصوباتی مطرح شد.
هم چنین تأمین اعتبار اصلاح شبکه در روستاهای فاقد دهیاری از محل اعتبارات فرمانداری، مطالعه احداث راه جدید مسیر محور رفسنجان _ میمند _شهربابک تا روستای بید توسط راهداری رفسنجان و احداث جاده خاکی از روستای زهروئیه برز به مسینان شهربابک با پیگیری فرمانداری مصوب شد.
در ادامه جهت رفع مشکلات مخابراتی مقرر شد آنتن BTS در روستای دره کردی، رودین و استاهوئیه نصب گردد و ۶ روستا را پوشش دهد؛ ضمن اینکه مقرر شد پیگیری اجرای خط فیبر نوری از احمدآباد به حوم الدین انجام شود که مسؤولیت انجام این کارها بر عهده مهندس برازش رئیس مخابرات شهرستان گذاشته شد.
در ادامه نیز مصوب شد ساختمان مخابرات حوم الدین نیز جهت راه اندازی پست بانک توسط مهندس برازش تحویل داده شود و در خصوص استفاده بهینه از ساختمان های دولتی بلااستفاده در منطقه و جلوگیری از فرسودگی و کاهش استهلاک این ساختمان ها نیز مقرر گردید ریاست دستگاه مربوطه ساختمان را طبق مقررات در اختیار دهیاری قرار دهد تا در جهت رفع نیاز روستاها از جمله خانه های بوم گردی، صنایع دستی، کمپ ها و…مورد استفاده قرار گیرد.
اصلاح بندهای آبخیزداری و تقویت آب قنوات و آب های زیرسطحی هم مورد دیگری بود که با توجه به اینکه مطالعات حوزه آبخیزداری منطقه انجام شده است، طرح بازنگری مطالعات تهیه و در جهت اصلاح سد خاکی توسط منابع طبیعی شهرستان رفسنجان انجام شود.
ضمناً مقرر شد پل حدفاصل روستاهای دره کردی به منطقه روستاهای جودی، کهن رزان، پشت کوهیه، لاشادی، گله مستی و ده پیر برآورد هزینه و تعیین محل شود و اعتبارات آن توسط فرمانداری پیگیری گردد.
در این جلسه نماینده مردم شهرستان رفسنجان با موسوی رئیس فراکسیون مناطق محروم مجلس شورای اسلامی تماس تلفنی برقرار کرد و موسوی گفت «موارد مورد نیاز صورت جلسه شود و هر مشکلی که باشد از طریق فراکسیون رسیدگی میکنیم و با وزیر جهادکشاورزی و نیرو هم در میان میگذاریم».
در پایان مسئولان با حضور در چندین روستا از نزدیک با مشکلات منطقه آشنا شدند.