مژده سرچشمه پور بانوی کارآفرین نمونه ملی با دارا بودن سابقه دو دهه فعالیت در حوزه آموزش مهارتهای شغلی، با ایجاد ۱۴ هزار فرصت شغلی، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در استان کرمان و روستاهای کشور داشته است.
رفسنجان زیبا | مژده سرچشمه پور از چهرههای تأثیرگذار در حوزه کارآفرینی، آموزش و توسعه کسبوکار است که با تحصیلات کارشناسی ارشد نرمافزار کامپیوتر و دکتری افتخاری مدیریت کسبوکار از بنیاد اروپا، بیش از دو دهه در زمینههای مختلفی مانند آموزش مهارتهای شغلی فعالیت کرده است.
وی که عنوان قهرمان ملی و کارآفرین برتر ایران را در کارنامه دارد، در گفتوگو با خبرنگار ما میگوید: ۱۴ سال به عنوان مدیر آموزشی در مرکز جهاد دانشگاهی مشغول به فعالیت شدم و دورههای آموزشی کاربردی که نمونه آن در کشور برگزار نشده بود را تدوین کردم.
وی ادامه میدهد: با پیگیری و پشتکاری که در مجموعه داشتم، موفق شدم تمامی افراد متقاضی کار آموزش دیده را مستقیماً به مراکز و مجموعههای مختلف معرفی کنم تا وارد بازار کار شوند و همین امر به افزایش متقاضیان در مجموعه و استقبال فراگیران منجر شده بود.
سرچشمه پور که در رویداد ایران بانو موفق به کسب عنوان برگزیده عرصه اقتصاد و کارآفرینی شده است، اضافه میکند: تصمیم گرفتم تجربه حاصل از برگزاری دورههای آموزشی را به صورت مستقل ادامه دهم و از همین رو برای راه اندازی مؤسسه کاریابی مهارت اقدام کردم.
وی با تشریح روند ثبت نام افراد، آموزش را محور فعالیت مرکز کاریابی مهارت بیان میکند و آن را نوعی سرمایه گذاری میداند و میگوید: در این مرکز افراد ضمن دریافت مشاوره شغلی با نظارت و مجوز وزارت کار، در صورت نیاز به مهارت افزایی، در کلاسهای آموزشی تحت نظارت مرکز فنی وحرفه ای شرکت میکنند.
سرچشمه پور با تأکید بر رعایت عدالت در بکارگیری افراد متقاضی، بیان میکند: فرصتهای شغلی را در اختیار تمامی افراد ثبت نام شده قرار میدهیم تا متقاضیان حق انتخاب داشته باشند و همگی از فرصت پیش آمده برای ورود به بازار کار بهره مند شوند.
وی با اشاره به اینکه دورههای آموزشی مختلف برای جذب افراد به شرکتهای خصوصی در این مرکز برگزار شده است، از آموزش دورههای تخصصی برای اولین بار در ایران توسط مؤسسه کاریابی مهارت خبر میدهد و اضافه میکند: گاهی متقاضیان به دلیل دارا بودن نظم و مسئولیت پذیری، در حین دوره جذب بازار کار میشوند.
بانوی تأثیرگذار ایران و دارنده تندیس اصالت زرین مدیریت در تراز جهانی، ادامه میدهد: در کنار افرادی که هیچ شغلی ندارند، بسیاری از متقاضیان از میان افرادی هستند که جویای فرصت شغلی بهتری بوده و برای مهارت افزایی به این مرکز مراجعه میکنند.
وی که اهل رفسنجان بوده و نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در استان کرمان و روستاهای کشور داشته است، از مراجعه بیش از ۱۸ هزار نفر به مرکز کاریابی مهارت از سال ۱۳۹۵ خبر میدهد و میگوید: مجموع نیروهای درخواستی فرصت شغلی اعلام شده به کاریابی، تعداد ۱۶ هزار و ۱۲۷ مورد است و تاکنون برای ۱۳ هزار و ۵۳۸ نفر معرفی نامه از سوی دفتر کاریابی صادر شده است.