آیین افتتاح کتابشهر رفسنجان در آستانه سالروز ولادت حضرت امام رضا(ع) برگزار شد.
رفسنجان زیبا| آیین افتتاح کتابشهر رفسنجان در آستانه سالروز ولادت حضرت امام رضا(ع) و با حضور افتخاری حامد عسکری ترانه سرا و شاعر محبوب کشور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان، شهردار و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.
حجت الاسلام نظری مدیر مجموعه کتابشهر رفسنجان در آیین افتتاح مرکز، ضمن خیرمقدم به مهمانان، شاعران و نویسندگان، افتتاح کتابشهر رفسنجان را نقطه عطفی در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی دانست و اظهار کرد: ان شاءالله با مشارکت گسترده، نگاه عمومی به مجموعه ابتدا فرهنگی و سپس فروشگاهی باشد.
وی با اشاره به جانمایی مجموعه کتابشهر در بهترین نقطه شهر واقع در میدان شهید سلیمانی(شهدا)، افزود: فرهنگ کتابخوانی در رفسنجان باید تقویت شود و امیدوارم بتوانیم از این نقطه آینده ای درخشانی برای کتابخوانی رفسنجان رقم بزنیم.
مدیر مجموعه کتابشهر رفسنجان با قدردانی از نگاه مثبت شهردار رفسنجان به مسائل فرهنگی، گفت: ان شاءالله همکاری خوبی با شهردارشو و شهردار محله ها انجام شود و نقطه آغازینی برای ورود دهه هشتادی ها و نوجوانان به عرصه کتاب و کتابخوانی باشد.
حامد عسکری شاعر و ترانه سرای محبوب کشور نیز با اشاره به حضور شعب کتابشهر در اغلب استان ها و شهرهای مهم ایران، اظهار کرد: توفیق حضور در چهار یا پنج افتتاحیه کتابشهر در کشور را داشتم و امروز مفتخر به افتتاح دومین کتابشهر استان کرمان در رفسنجان هستم.
وی با تأکید بر اهمیت کتاب و کتابخوانی مانند سایر نیازهای روزانه و بدیهی، به بیان تأثیرات مثبت کتاب بر زندگی پرداخت و افزود: افتتاح کتابشهر در رفسنجان نشان از همدلی مردم دارد و احساس نیازی که وجود داشته و به آن پاسخ داده شده است.
شاعر اهل کرمان گفت: وقتی در جهان ادببات و قصه ها قدم میگذارید، ممکن است دوست داشته باشید شاعر، نویسنده، روزنامه نگار، ستون نویس، فیلمنامه نویس و پژوهشگر و در واقع تولید کننده ادبیات باشید، اما واقعا جامعه به این همه تولید کننده ادبیات نیاز ندارد.
وی عدم توازن میان تولیدکننده و مصرف کننده ادبیات را نگران کننده دانست و ادامه داد: با وجود رنج و زندگی سخت تولیدکنندگان ادبیات، که من یکی از درون این گفتمان هستم، این حوزه فعالیت شیرین و جذاب است و می توان گفت شعر و ادبیات تنها هنری است که چینی و وارداتی نیست.
عسکری بیان کرد: با وجود آنکه بسیاری از افرادی که اکنون نیستند و بر این عقیده بودند که دوران مرگ غزل فرارسیده است و دیگر نباید غزل گفت، غزل همچنان دلبری می کند، نفس می کشد و حرف میزند و درد و غم من این است که فقر فرهنگی جمهوری اسلامی در آینده فقر قصه باشد.
وی نوشتن را امری مقدس دانست و با ابراز خرسندی از اینکه هنوز در این هوای گرم کتاب بهانه خوبی است تا آدم ها دور هم جمع شوند، اضافه کرد: تمدن ایرانی سرشار از جزئیات است که باید روایت شده یا نوشته شوند تا از بین نروند؛ این رسالت شماست که تلاش کنید و بنویسید.