رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران گفت: ارز چندنرخی یکی از مشکلات اصلی اقتصادی است که اگر از بین برود، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
رفسنجان زیبا | رشید عزیزپور شامگاه _سهشنبه بیستوپنجم شهریور_ در آئین افتتاحیه نهمین جشن ملی پسته در رفسنجان، با اشاره به جایگاه برجسته استان کرمان در حوزه خرما، پسته، صنعت مس و هواپیمایی، اظهار کرد: کرمان هر جایی که ورود کرده است، توانسته قلهها را فتح کند.
وی با تأکید بر اینکه رفسنجانیها نیازی به کمک دولتی برای توسعه پسته ندارند، افزود: مسئولان فقط در مسیر فعالیت بخش خصوصی مانعتراشی نکنند.
رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به ارز چندنرخی به عنوان یکی از مشکلات اصلی اقتصادی، گفت: اگر ارز چندنرخی از بین برود، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی همچنین با یادآوری سبقت آمریکا از ایران در حوزه فرآوری پسته، بر لزوم تمرکز بر فرآوری و نوآوری برای حفظ جایگاه جهانی پسته رفسنجان تأکید کرد و افزود: امید که با همدلی و همت موجود، شاهد روزهای درخشانتری برای این محصول استراتژیک باشیم.