رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان: در شاخص نوآوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان به رتبه ۳۵ کشوری ارتقا پیدا کرد
رفسنجان زیبا| به گزارش روابط عمومی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر، اظهار کرد: همه دستاوردهایی که در سایه علم و دانش به دست می آید حاصل سالها پژوهش و برنامه ریزی پژوهشگران و محققان است.
وی افزود: نتایج و ماحصل پژوهش های دانشگاه ولیعصر (عج) در قالب ۱۱ کتاب به تألیف درآمده که در اختیار سایر دانشگاه های کشور گذاشتیم تا بتوانند مشکلات و معضلات موجود در جامعه را حل کنند.
دکتر رنجبرکریمی با اشاره به وجود پتانسیل هایی مانند معادن، کشاورزی پسته، جاذبه های گردشگری و غیره در رفسنجان و استان کرمان تصریح کرد: به میزان خیلی کمی از حوزه دانش بنیان ها در این عرصه ها استفاده شده و تا رسیدن به اثربخشی لازم علم و دانش فاصله زیادی وجود دارد.
رییس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان بیان کرد: با وجود ۲۸۴ عضو هیئت علمی در دانشگاه، این اعضا در هر زمینه ای از جمله کشاورزی، صنعت، مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تخصص دارند و می توانند به حل مشکلات کمک کنند.
وی ادامه داد: دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در شاخص نوآوری به جهش بسیار خوبی دست یافته است و در این خصوص سال قبل رتبه ۴۹ را در کشور به دست آورد که امسال این رتبه به ۳۵ ارتقا پیدا کرده است.
دکتر رنجبرکریمی یادآور شد: ارتباط دانشگاه ولیعصر (عج) با صنعت از رشد ۳۰۰ درصدی برخوردار است و در این زمینه دانشگاه با صنایع استان از جمله صنعت مس و گل گهر سیرجان ارتباط برقرار کرده است.
در ادامه دکتر مرتضی جعفرپور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم اظهار داشت: دانشگاه ولیعصر (عج) در بحث همکاری بین المللی توانسته از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ تعداد ۲۷۶ مقاله بین المللی را به چاپ برساند.
وی بیان کرد: همچنین این دانشگاه ۳۸۸ مقاله داخلی را در عرصه های مهندسی، صنعتی، کشاورزی، شیمی و فیزیک به چاپ رسانده است.
دکتر جعفرپور افزود: سه نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در لیست دانشمندان ۲ درصد جهان قرار دارند که در دنیا ۸ میلیون دانشمند وجود دارد که از این تعداد ۹۰ هزار در لیست ۲ درصد جهان قرار دارند.
دکترجعفرپور با اشاره به اینکه مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان به عنوان مرکز برتر در استان کرمان شناخته شده خاطرنشان کرد: که در این مرکز ۵۷ شرکت فناور مستقر هستند و دستاوردهای علمی را برای حل مشکلات جامعه عرضه می کنند.
وی ادامه داد: در این واحدهای فناور ۳۳ درصد دستاوردها در حوزه صنعتی، ۲۸ درصد در حوزه کشاورزی و ۲۳ درصد در بخش فناوری اطلاعات و بقیه در سایر حوزه هاست.
وی گفت: در طرح دستیار فناوری هم در استان کرمان ۲۶ دانشجو دستیار فناور در شرکت ها به کار گرفته شدند که از این تعداد ۲۰ دانشجو از دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هستند.