• سال ۱۴۰۴ سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
  • تازه ترین اخبار رفسنجان زیبا را در شبکه های اجتماعی به نشانی rafsanjanziba@ بخوانید
  • رفسنجان زیبا؛ مجله خبری شهر رفسنجان
x
احصاء ۴۰ قلم راهبردی صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی
دسته بندی: تازه های شهر عمومی فرهنگی و اجتماعی انتشار: پنجشنبه ۱۵/آبان/۱۴۰۴

احصاء ۴۰ قلم راهبردی صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی

️مدیر توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو از احصاء حدود ۴۰‌قلم راهبردی صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی خبر داد.


رفسنجان زیبا | فرهاد فرشاد در نشست هم‌اندیشی مدیران بومی‌سازی بخش معدن و صنایع معدنی کشور در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، اظهار کرد: در اکوسیستم توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو چندین مرکز تحقیقاتی داریم.

وی از تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه خبر داد و افزود: از سال ۱۳۹۹ تاکنون ۳.۵ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی از محل بومی‌سازی اقلام صنایع معدنی کشور انجام شده و برای سال ۱۴۰۴ برنامه‌ریزی شده که از محل بومی‌سازی ۸۹۳ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی داشته باشیم.

مدیر توسعه فناوری و بومی‌سازی ایمیدرو از احصاء حدود ۴۰ قلم راهبردی صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی خبر داد و یادآور شد: باتوجه به اینکه برخی محصولات را بین صنایع فولاد و مس می‌توان به‌صورت مشترک ساخت، باید در اقلام راهبردی این موضوع دنبال شود.

وی تصریح کرد: یکسری اقلام بومی‌سازی شده‌اند که مورد درخواست شرکت‌های دیگر بود و اطلاع از بومی‌سازی آن‌ها نداشتند لذا یکی‌از اهداف اصلی این کمیته اشتراک‌گذاری فعالیت‌های بومی‌سازی شرکت‌های معدنی بود.

فرشاد بیان کرد: مهم‌ترین هدف ما این بود که بتوانیم پروژه‌های مشترک را با کنسرسیومی که تشکیل می‌دهیم انجام و پروژه‌های بزرگ را در کشور بومی‌سازی کنیم.

وی از شناسایی ۱۵ قلم راهبردی در صنایع معدنی کشور برای بومی‌سازی و ساخت مشترک شرکت‌های معدنی خبر داد و اضافه کرد: باید در کارگروه‌های تخصصی آن‌ها را بررسی و تأمین‌کنندگان را شناسایی و با تشکیل کنسرسیومی بتوانیم ساخت آن‌ها را پیگیری کنیم.


شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید